Jydsk Polstring ApS

Recaro Comfort, Sport, Mobility...

Uanset hvad du søger indenfor autosæder, så er Recaro blandt de førende leverandører. Kvalitet, ergonomi og funktionalitet er altid i absolut bedste klasse, så du går aldrig fejl ved at vælge et Recaro sæde. Findes i 4 modeller. Recaro Ergomed E, Recaro Ergomed ES, Recaro Style og Recaro Ortopæd.


Har du nogen form for lidelse som gør at du får smerte, eller andet som gør at du har problemer med dit sæde, tilbyder vi også at tilpasse sædet, så den passer helt perfekt efter dine behov. Hvis du har brug for at få afprøvet dine behov, kan du kigge ind i vore showroom, vi har et stort udvalg af sæder.


Recaro Comfort giver den ultimative komfort, samtidig med at det er utroligt let at betjene. Den findes i tre modeller. Recaro Ergomed, Recaro Ortopæd og Recaro Style. Der er mulighed for både sædevarme, ventilation, højde- og hældningsjustering, justering af sidestøtter og rygjustering. Alt betjenes i et og samme panel, uden at man behøver slippe blikket fra vejbanen.


Recaro Sport er til den kræsne bilejer, hvor kun det bedste er godt nok. Recaro Sport er udviklet ud fra motorsportens sæder. Recaro Sport  er topmoderne, og kan styles individuelt. Modellerne hedder Recaro Speed, Recaro Trendline, Recaro Sportsline, Recaro Topline, Recaro Sportster CS.  Recaro Sport kan tilpasses dit behov, og byder blandt andet på rygvarme, sædevarme, anatomisk design, lændestøtte, justerbar sædelængde. Der er mulighed for at vælge 4 punkts sele. Der er mulighed for at tilvælge klimapakke og elektrisk højde- og vippe-funktion. Findes i 5 modeller.


Recaro Mobility er til dig der ønsker et kvalitets bilsæde udover det sædvanlige. Mobilit har anatomisk design, sidestøtte, justerbar nakkestøtte, let ind- og udstigning, og selvfølgelig Recaros komfort og kvalitet. Knapperne er lette at komme til. Findes i 2 serier. Recaro Specialist, og Recaro Expert.


Jydsk Polstring ApS • Industrivej 54 • 6740 Bramming • Tlf.: 75 17 32 99 •
Åbningstider: Mandag til torsdag 07.30-17.00 • fredag 07.30 til 13.00
          
Facebook Pdf Email Print