Jydsk Polstring ApS

Autopolstring er mange ting...


Vi har efter mange års erfaring i polstring af kabiner i campingbiler/vogne, både, biler, varevogne, lastbiler, busser og ander køretøjer.

 

Det kan f. eks. være udstillings og salgs biler/varevogne, busser der kræver en anderledes indretning, hvor vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed. Desuden er støjdæmpning i biler og maskiner et område hvor vi har stor erfaring.

 

 


Har du brændt eller slidt hul i sædet eller andre steder i bilen, kan det repareres billigere end det vil koste at købe nyt betræk eller et andet sæde - hvilket iøvrigt er at foretrække frem for at købe et brugt sæde, som ingen ved hvordan har været brugt før.

 

Et sæde i en bil der bliver brugt vil altid blive ”siddet til”, så det til sidst bliver træt i sæde og ryg. Siddekomforten bliver dårligere og måske er polstringen på siderne blevet slidt igennem ved udstigning. Alt dette er vi specialister i at reparere så det fungerer som nyt.


Vi har siden 1980 arbejdet med tilpasning, montering og indbygning af sæder i biler, lastbiler, kraner og andre maskiner.

 

Vi ombygger ofte specialsæder, bilsæder og andre sæder - specielt Recaro og Scheelmann sæder, som kan tilpasses til så godt som alle der kører langt, bruger meget tid på et sæde eller har en ryg lidelse eller et handicap og mangler den støtte som der gives i et tilpasset sæde.


 

Kom et smut ind i vores showroom og afprøv nogle af de mange forskellige sæder. Vi er gerne

behjælpelige med vejledning og tilpasning, så du får netop det sæde som er bedst egnet til dit behov. Det er ikke sikkert at det er nødvendig med et andet sæde, vi har mange gange i stedet ændret på det originale sæde og evt. eftermonteret ekstra lændestøtte, nakkepude, armlæn og mere sidestøtte eller ventilation og sædevarme.

Vi klarer alt inden for indretning af hjælpemidler i biler til handicappede: Drejekonsoler, 6-vejskonsol - manuel eller elektrisk, hæve/sænke funktioner, fastgørelse og bespændinger, dør åben og lukke funktioner, ratknop, lifte og meget andet.

Jydsk Polstring ApS • Industrivej 54 • 6740 Bramming • Tlf.: 75 17 32 99 •
Åbningstider: Mandag til torsdag 07.30-17.00 • fredag 07.30 til 13.00
          
Facebook Pdf Email Print